детски рокли

детски рокли

Свежо настроение в новите за детски рокли

Време е да ви предложим най-новата серия детски рокли на модната марка, включваща в себе си фини и удобни кройки подходящи за неспиращи предизвикателства, както и за тържествени моменти . Уникалността на дребните детайли ще ви изпрати в приказен свят от приказка и да се побъркате по пролетните детски рокли.

Светът на „Точици“

„Точици“ е фирма производител на модерни детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което един малчоган изпитва необходимост . Вече повече от десет години не спират да печелят с първокачествени и излъчващи стил разновидности на задоволителни цени. Както всеки пролетен сезон и сега новите колекции са представени от детски рокли за младите дами и елегантни модели за младежите .

Произведени с любов

Търсейки дрехи за облеклото на детето си , родителят му придава уникалност . Ето защо е важно дечурлигата да бъдат свободни в безспирните си забавления и премеждия , но в това време и изключителни в своята оригиналност . Новите селекции от артикули са направени върху модните тенденции и критиката на клиентите , като се имат предвид точните необходимости на съвременния детски свят. Пролетта ни предразполага да се впуснем във свежест и обаяние от нюанси . Превърнете във кукла своята малка госпожица с тази колекция от детски рокли на фирмата .

детски рокли 1
детски рокли

Детски рокли за ежедневието

Младите дами обичат да бъдат необичайни , идеално решение на проблема са всекидневните детски рокли. Подходящ избор се оказва типа с пандели. Платът е от лен и памук с безкомпромисно качество, а панделките – аксесоар са сътворени по модел на детска рисунка . Разкроението пада леко под талията и предоставя възможност за енергични движения. Блестящо предложение е разновидността с Мики Маус и пола – балерина. Щурата апликация носи невероятен вид , а полата от ефирни воали и мек тюл поддържа елемента на шикозност . Тази разновидност може да закупите в червено, жълто и розово. Страхотен за всекидневието на една малка госпожица могат да бъдат джинсените модели детски рокли с къси ръкави. С шоколадово кафяв цвят , омекотена материя и дължина падаща до коляното, ще бъде любима на всяка млада госпожица. Направена за волни детски веселби и танци до безкрай. Не бихме могли да не отдадем заслужено внимание и на микса на рокля и гащеризон с пола и колан. Интересен дизайн , украсен с бродерии по ръба на полата, джобче в предната страна и малко движещи се пеперуди украсяващи колана. Изящният розов нюанс излъчва изящество. Без значение с кой от разновидностите на всекидневни пролетната колекцията на марката да зарадвате малката си госпожица , ще направите страхотен избор .

детски рокли 2
детски рокли

Загриженост и високо качество

Направени само и единствено в България , с първокачествени оригинални материи и феерични тонове и бутикови детайли, детски рокли на марката са като извадени от вълшебна реалност . Ако желаете да разнообразите моделите с други детайли, прегледайте и предлаганите шапки, очила, чантички и украшения за коса, които са пълен унисон с пролетните течения . Можете да разгледате и актуалните пролетни серии дрехи и аксесоари за момчета .

разгледайте и другите ни продукти:

Бебешки рокли

Блузи за момичета

Детски клинове

Бебешки клинове

Долнище за бебета

Детски долнища

Детски блузи

Детски дрехи

Бебешки дрехи

Детски якета

Детски раници

Детски дрехи за момичета

Детски анцузи

Бебешки играчки

Детски пижами

Бебешки бодита

Бебешки комплекти

Детски комплекти

Комплекти за изписване за момче

Комплекти за изписване за момиче

Комплекти за изписване

Комплекти за изписване за новородено

детски рокли 3
детски рокли
детски рокли 4
детски рокли
детски рокли 5
детски рокли
детски рокли 6
детски рокли
детски рокли 7
детски рокли
детски рокли 8
детски рокли

Свежо настроение в новите за детски рокли
Светът на „Точици“
Произведени с любов
Детски рокли за ежедневието
Загриженост и високо качество

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *