летни гуми

летни гуми

Летни гуми – Autobox

Не буди съмнение, че летните гуми са една от най-съществените съставляващи части на колата и категорична причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на пътната настилка – летните гуми се радват на неизмеримо многообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на обективните особености. Наблюденията сочат, че все повече купувачи търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят актуален сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат подменени.

Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях са налични три важни надлъжни улеи отгоре на предпазителя, които оптимизират отводнението и карането по незасъхнала настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което понижава звука и намалява съпротивлението при търкаляне. Нещо повече, дизайнът на улеите на раменната част на летни гуми BlueTech оттегля водата и също така подобрява сцеплението при неизсъхнала настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра на свой ред оптимизират солидността при голяма скорост и смаляват съпротивлението при търкаляне. Ключовите приоритети на летните гуми на SYRON BlueTech са големия пробег, малкото консумиране на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и доброкачественото сцепление при сухи и неизсъхнали шосета. Летните гуми осигуряват необходимата продуктивност при всички режими на потребление.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON – видове

Продуктовата гама на леки и 4х4 летни гуми на фирмата SYRON обхваща три специфични модела летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми SYRON Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те се състоят от обширни проводници за отстраняване на водата и тръби по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този модел летни гуми се състои от допълнително голям скоростен индекс и увеличена твърдост на вътрешната конструкция, като гарантира запас от сигурност при трудни обстоятелства.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са модерните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват чудесно сцепление и подвижност и гарантират по-скоростно изминаване по тестовата отсечка. Тези летни гуми включват смес на предпазителя със смола за по-добро сцепление на сухо и мокро; по-широки външни рамена за по-успешно сцепление в завой; къси спирачни повърхности, които ограничават спирачния път, най-вече при значителна скорост; пластична жичка на коланите, които обезпечават по-добра обратна връзка с улицата и акуратно движение. Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен специалист, когато става въпрос за сцепление и прецизност на карането – това ги ситуира като перфектен избор за моменти, в които се иска висшо представане и скоростна реакция. Летните гуми остават предани на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират обещанието на търговеца да създава вълнуващо впечатление от управлението. Гамата включва размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Ние от АutoBOX сме на линия за Вас

Ние от AutoBOX сме на линия, за да ви дадем безброй елитни алтернативи, и то на достъпни цени, също така и практичността по най-удобния и леснопостижим начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от оторизираните ни сервизи, разположени на територията на цялата страна.

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-известните и сполучливи марки в международен мащаб. Още от създаването си през 1967 година, марката се развива неспирно съобразно най-съвременните технологии и течения на пазара, за да подсигури комфорта и безопасността на водачите. Разнородните модели летни гуми на Maxxis включват в себе си специфични характеристики и преимущества. Част от летните гуми са със специфична структура, която ги превръща в изключително стабилни, и имат сравнително дългосрочен живот, даже и при погрешно износване. При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в възловите канали и раменните блокове увеличават сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с комфортен каркас, които подобряват контрола и солидността на пресечен терен.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON – вторични привилегии

Изключено е да не обърнем внимание и на наличието на още редица привилегии на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници, а именно наличието на: четири големи водни проводници, които дават гаранция за спокойствието Ви при вече известния аквапланинг; наклонени, обли раменни повърхности, които се засягат незабележимо от пътното платно и с които се прецизира возенето и се редуцира вероятността от някакво сериозно деформиране; иновативната сликова смес, която отпимизира возенето на мокра и суха настилка; резултатен дизайн, с който се извършва уравновесено разположение на натиска при завой и права, което обаче от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-равно. Летните гуми на фирмата SYRON състоят се от други особени и значими свойства. Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-благоприятно сцепление в извънредни обстоятелства; технологията, която намалява обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обичайно претоварване и внезапно спиране – това са все неща, които вкупом с изброените по-рано такива, правят предложителя на въпросните летни гуми изключително съревнователен и висококачествен, което от своя страна е причината да се конкурира резултатно с най-авторитетните производители в сферата като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много. Заслужава респект и факта, че при производството на летните гуми на SYRON се вкарват в употреба доста по-фини материали, което свежда теглото на летните гуми до нищожното. Това дава възможност за по-обширен пробег и по-ограничен харч на гориво.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират чувствително по-задоволително износване на предпазителя и по-съкратен спирачен път на сухи и навлажнени улици, спомагайки на водачите да контролират ситуацията и да се радват на приключението. Технологията Active braking на тези летни гуми подобрява допирната повърхнина и сцеплението при спиране, ограничавайки спирачния път. Независимо от това, новата Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват усъвършенствано сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и заедно с това олекотена. Гамата включва 41 размера от 17 до 20 инча.

В заключение

Ние от AutoBOX сме представители на фирмата за България и ви предоставаме много отбрани и достъпни възможности! Повярвайте на офертите на AutoBOX! Освен предложенията ни за летни гуми обърнете внимание на: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми – Autobox
Летни гуми BlueTech
Летни гуми SYRON – видове
Летни гуми SYRON Race 1 Plus
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Ние от АutoBOX сме на линия за Вас
Летни гуми Maxxis
Летни гуми SYRON – вторични привилегии
Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
В заключение