Дрехите Jack and Jones – легендарни, но непознати – полезна информация за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – легендарни, но непознати – полезна информация за дрехите Jack and Jones

Познати ли са ти страхотните дрехи jack and jones? А производителят , която налага на пазара дрехи jack and jones изобщо ? Независимо от това, че в България компанията да не е в редиците на най-популярните , си определено си заслужава да опознаеш изобретенията й и да откриеш най-подходящите сред тях, които прилягат на същността ти и начина, по който гледаш на света !

Серията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те телепортират в градската улична култура . Специфични за тях са големия брой изображения, които наподобяват графити , които се употребяват при изработката им, и иновативните орнаменти. Използваните материи са с високо качество , а главните цветови палитри – класически, за да може елементите да изпъкнат по-ярко . Серията дрехи Jack and Jones Core комбинира формалната и всекидневната визия чрез артикули, като „anti-fit“ дънки, блузи с къс ръкав с нарисувани графики , блузи с качулка и цип, обувки и тънки пуловери. Иновативната визия на дрехите Jack and Jones бива постигната с помощта на изрязани шевове и други технически орнамента, малка гама от цветове, неутрални нюанси, съчетани с дръзки, ярко изпъкващи цветове, които грабват интереса и неминуемо не остават без внимание. Линията дрехи Jack and Jones Core отговаря на търсенията на младите мъже , които се водят от актуалните тенденции в модата . Начинът на живот в града и активният живот ясно се вижда, като се съди по стила им на обличане.

Намерете дрехи Jack And Jones 1
Намерете дрехи Jack And Jones

До днес дрехите Jack and Jones са развити чрез пет авторски линии

От основаването си до наши дни дрехите Jack and Jones са развити чрез пет авторски линии на бранда – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, те имат за цел да обединят абсолютно всички стилове , вкусове и замисли, но се разграничават помежду си , за да подхождат на всички предпочитания и стилове на обличане .

Дрехите Jack and Jones са актуални за винаги

Дрехите Jack and Jones са подходящи за всеки ден – произвеждат се оригинални визии от нови и разнообразни платове блузки с къс ръкав и ризи, в цялата палитра от гами или с добавени елемента , актуални в съответния момент на представяне пред клиентите на серията дрехи . Тъкмо за тази линия дрехи Jack and Jones, компанията развива дейност в тясно съдружие с неголям брой влюбени в работата си снабдители, които търсят максимално добро качество на крайния продукт . Посредством съвместното им сътрудничество , дрехите Jack and Jones се превръщат в задължителни за облеклото на всеки човек , подходящи за всеки един случай. Дрехите Jack and Jones Premium подхождат на мъже с модерен лайфстайл и стилна визия – такива , които се налагат класическата линия, но в по-съвременна и актуална комбинация .

Каталог дрехи Jack And Jones 2
Каталог дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се характеризират с изчистен стил и се основават на ярки облекла и модели , познати като „икони“ в общественото пространство . Отлично разпознаваемата класика е съчетана с актуални акценти , от съвременните течения.

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са запленени от поп културата на града – стилът е интересен и много различен , от него струи жизнерадост , а вдъхновението за тях е почерпено от най-съвременните течения. Те са висококачествени и обединяват в себе си комбинация от цветове и начини на обличане, даващи ти шанса да изградиш всяка визия така, както ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са безцеремонни и смели , които подхождат на хората , които не се боят да се откроят сред тълпата . Отправени са към модерните мъже , които често комбинират разнопосочни стилове в елементите и орнаментите на облеклото си. Колекцията Jack and Jones Originals предлага цветни облекла , като щамповани тениски , блузи за всеки ден , суитшърти и дънки .

Намерете дрехи Jack And Jones 3
Намерете дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са предпочитани не само в страните в Европейския съюз, но също така и навсякъде по света

Както можеш да узнаеш и в предишната ни статия, определена за марката, дрехите Jack and Jones съумяват да си извоюват влияние не само в страните в ЕС , но и по целия свят . Марката поддържа сътруднически отношения с други компании , свързани от еднакви замисли и споделящи близки ценности. Дрехите Jack and Jones са насочени към по-младите и активни хора, точно като теб, които следят модните тенденции и държат стилът им да отговаря именно на тях. Дрехите им съчетават изчистената визия с модерните към момента писъци на модата , за да те спечелят завинаги, като почитател и поддръжник .

Линията дрехи Jack and Jones Tech

Колекцията дрехи Jack and Jones Tech се опитва да представи максимален комфорт за всеки ден, без, разбира се, да неглижира доброто качество на тъканите, които се използват за тяхната направа . Точно в числото на точно тези дрехи Jack and Jones се причисляват предложенията за спорт на бранда, които навярно ще провокират любопитството ти! Провокирани от динамичния начин на живот , който хармонира между спорта, модата и облеклото за всеки ден, дрехите Jack and Jones Tech подхождат за всички климатични условия през отделните сезони . Те ще се харесат на представителите на мъжкия пол, които държат на качеството и удобството , водят активен начин на живот, но не са готови да не обърнат внимание визията със стил . Абсолютно всички дрехи Jack and Jones от тази определена линия подхождат на активности навън и в парка, а добавените елементи са новаторски и имат за цел да те улеснят много, когато се намираш в такава среда .

Разнообразие от дрехи Jack And Jones 4
Разнообразие от дрехи Jack And Jones

Открадни идея за визията си

Успяхме ли да провокираме твоето внимание ? Много се надяваме да е така ! Дрехите Jack and Jones са направени с много внимание към употребяваните тъкани и изработените детайли , за да обхванат всичките визии и специфичната индивидуалност, която да ти се хареса и да подбираш сред многото оферти. Фирмата истински си струва да бъде оценена и у нас по способа, по който се е утвърдила и в другите страни .

Погледнете и останалите ни артикули и серии дрехи:

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 5
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones
Ефектни дрехи Jack And Jones 6
Ефектни дрехи Jack And Jones
Оферти за дрехи Jack And Jones 7
Оферти за дрехи Jack And Jones
Изберете нашите дрехи Jack And Jones 8
Изберете нашите дрехи Jack And Jones
Изберете нашите дрехи Jack And Jones 9
Изберете нашите дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Core
До днес дрехите Jack and Jones са развити чрез пет авторски линии
Дрехите Jack and Jones са актуални за винаги
Линията дрехи Jack and Jones Premium
Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Дрехите Jack and Jones са предпочитани не само в страните в Европейския съюз, но също така и навсякъде по света
Линията дрехи Jack and Jones Tech
Открадни идея за визията си

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *