Хладилници – любопитно и практично в откриването им.

 

В селектирането на хладилни електроуреди винаги ни е необходимо сигурност, вещаеща, дълготрайно ползване на хладилника, съвпадащо със стандартите на нашия джоб . Доста важен е мига, в който се нуждаем от закупуване на хладилници – неотложна необходимост от всеобщото пребиваване и битие . Ще ви информираме за много впечатляващи обстоятелства около зараждането на първите хладилници, ще ви покажем детайлите на разнообразието от класове и грижовно, ще ви дадем препоръка в кой магазин ще изберете най-добрите и удачни асортименти хладилници.

Родният принос в изобретателския процес на хладилници

Първият модел битов хладилен уред , направен от българи носи името „Мраз 75“ и е произвеждан в промеждутъка на годините 1958г. и 1962 г. във фабрика за хладилници в София . Първите излезли около десет екземпляра , за кратко време получили доверието на купувачите и превзели пазара. До 1962г. произвеждането успяло да достигне цифра от шест хиляди бройки пуснати на пазара хладилници.

Предложенията за хладилници в Техмарт

Идеята на фирмата е да дава на потребителя най-примамливите предложения за класа на сгодни цени съответстващи на действителният стандарт . Когато говорим за хладилници, можем да предложим такива в няколко раздела – с долна камера, с горна камера, с една врата, сайд бай сайд, хладилни витрини и хладилници за вграждане. В три вида енергийни класа – А разновидности на цветове подходящи на всяко естетическо виждане и интериорен дизайн на което и да е помещение.

Разновидности хладилници 1
Разновидности хладилници

Древното начало на хладилниците

Нашите прабаби и дядовци дори не усещали потребност от охлаждане на храната, а просто са я изяждали веднага след лов, риболов, бране на реколтата или добиване от природата. Набавянето на храна е било просто процес осигуряващ тяхното съществуване , ден след ден, а не сетивното удоволствие от кулинарното творчество , познато ни в днешни дни. Първоначалното хрумване за дълговременно и качествено запазване на храни и напитки била чрез съдове с вода, сложени изложено на вятър пространство, намотани с навлажнен плат или оставени на студено по време на нощта. В по-късен момент открили , че разтворени в вода определени соли консумират голямо количество топлинна енергия и започнали да ги ползват за запазване на напитките свежи . Прототипа на наподобяващи на термоизолирани пространства , където се държи температура по-ниска от тази на околната среда били хралупи в стените на къщите или изровени в земната повърхност, покрити с дървени клони и изпълнени със сняг или лед. В някои императорски имения имало подготвен отряд около стотина работника , отговорен за изстудяването , като се започне храната на трапезата и се стигне дори до мъртвото тяло на загиналия владетел .

Намерете най-добрите оферти за хладилници 2 
Намерете най-добрите оферти за хладилници

Елементи и характерности на хладилника „Мраз 75“

Мраз 75 има перфектен дизайн на интериорна мебел. Характерният механизъм на дръжката обещава сигурно запушване на вратата и абсолютно предпазва от външни околни влияния . Работещ с абсорбционно дифузен хладилен агрегат, чиято полза пред компресорния е ниските нива на шум .

До вас в търсенето на хладилници

В онлайн магазина имате шанса лесно да селектирате цената , естествено и да конкретизирате търсенето точно около искания от вас производител или модел. Марките които предлагаме са BOSCH, GORENJE, HANSA, HOTPOINT ARISTON, INDESIT, LG, LIBHERR, PANASONIC, SAMSUNG, SNAIGE, TEKA, WHIRLPOOL.

Какви видове има при хладилниците днес?

Хладилника би могъл да бъде използван за домакински цели , както и за комерсиални и производствени цели. Можете да намерите всякаква дизайн и големина да са с една или повече врати, без или със фризер, с горна и долна камера, тип витрина или тип ракла. По предназначение за ползване в промишлеността биха могли даже да достигнат габаритите на фургон. Хладилниците предназначени за личните необходимости на домакинствата е възможно да са снабдени с всевъзможни функции , в унисон с и най-дребните ви капризи . По отношение на енергийната си ефективност се разграничават на класове от А до G, където А отговаря на най-добрите признаци за енергийна ефективност, а G на най-ниските по-нисък разход на потребление и от А. Допълнителните възможни функции биха могли да бъдат : трансформиране на фризера във витрина, смяна на посоката на отваряне на вратата, енергоспестяващ режим – ваканция, дисплей за електронно управление, автоматично размразяване, звуков сигнал при отворена врата, отстраняване на миризми, антибактериална защита, ниски нива на шум, диспенсър за вода, генератор на лед, отделение за вино, отделение с ниска температура – Fresh Zone и други.

Вижте хладилници 3 
Вижте хладилници

Любопитната история на хладилниците

Странно и почти непонятно е в днешни дни да си изградим представа за всекидневието без съществуването на нашите отдадени домашни помагачи, назоваващи се хладилници. Ако погледнем в историята в същност, ще разберем, че това чудо на техниката , в сегашния си вид, се ражда приблизително скоро.

Заповядайте да посочите вашият хладилник.

В магазина на Техмарт на територията на град Перник или в онлайн пространството . Разгледайте също , освен хладилници и всеки друг вид техника или мебели за своите скъпи домове и най-съкровени кътчета като например:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

смартфони

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Огромно разнообразие от хладилници 4 
Огромно разнообразие от хладилници
Типове хладилници 5 
Типове хладилници
Вземете хладилници 6 
Вземете хладилници
Огромно разнообразие от хладилници 7 
Огромно разнообразие от хладилници
Най-предпочитаните  хладилници 8 
Най-предпочитаните хладилници
Изключително качествени хладилници 9 
Изключително качествени хладилници
Изберете хладилници 10 
Изберете хладилници
Намерете най-добрите оферти за хладилници 11 
Намерете най-добрите оферти за хладилници
Информация за хладилници 12 
Информация за хладилници
Най-добрите на пазара хладилници 13 
Най-добрите на пазара хладилници
Изберете нашите  хладилници 14 
Изберете нашите хладилници

Родният принос в изобретателския процес на хладилници
Предложенията за хладилници в Техмарт
Древното начало на хладилниците
Елементи и характерности на хладилника „Мраз 75“
До вас в търсенето на хладилници
Какви видове има при хладилниците днес?
Любопитната история на хладилниците
Заповядайте да посочите вашият хладилник.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *