Интересни препоръки , които може да са ви интересни относно летните гуми

Интересни препоръки , които може да са ви интересни относно летните гуми

Първостепенната значимост на летните гуми

Не буди съмнение , че летни гуми са една от най-основните съставляващи части на превозното средство и категорична причина за това по какъв начин тя ще се котира на шосето – летните гуми се радват на необятно многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на определените особености . Практиките сочат , вече повече купувачи търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят актуален сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни неща относно създателя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са обновените свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те демонстрират прекрасно сцепление и подвижност и обезпечават по-ускорено пресичане по пробната отсечка. Тези летни гуми съдържат смес на предпазителя със смола за по-качествено сцепление на сухо и незасъхнало; по-мащабни външни рамена за по-качествено сцепление в завой; скъсени спирачни блокчета, които намаляват спирачния път, предимно при сериозна скорост; пластична жичка на коланите, които гарантират по-качествена обратна връзка с улицата и точно придвижване . Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен специалист , щом като става въпрос за сцепление и точност на возенето – това ги конституира като прекрасен избор за моменти, в които се изисква върховно представане и бърза реакция. Летните гуми остават предани на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират обещанието на компанията да създава вълнуващо усещане от возенето . Гамата обхваща параметри от 17 инча до 21 инча.

Изключително качествени летни гуми 1
Изключително качествени летни гуми

Летни гуми SYRON – видове

Предложенията за леки и 4х4 летни гуми на фирмата SYRON съдържа три особени разновидността летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 обезпечават чувствително по-задоволително изхабяване на предпазителя и по-малък спирачен път на сухи и влажни пътни настилки , помагайки на водачите да държат под контрол ситуацията и да се наслаждават на изживяването. Технологията Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, съкращавайки спирачния път. Нещо повече, новата Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават подобрено сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и в същото време олекотена. Вида включва 41 типа от 17 до 20 инча.

Летни гуми от избора на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях са налични три главни надлъжни улеи над предпазителя, които оптимизират отводнението и шофирането по неизсъхнала настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което понижава звука и съкращава съпротивлението при търкаляне. Независимо от това , дизайнът на цевите на раменната част на летни гуми BlueTech отстранява водата и също така усъвършенства сцеплението при навлажнена настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра от своя страна усъвършенстват стабилността при сериозна скорост и намаляват съпротивлението при търкаляне. Централните приоритети на летните гуми на SYRON BlueTech са дългия пробег, малкото използване на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и незасъхнали пътни платна. Летните гуми обезпечават наложителната производителност при абсолютно всички  режими на потребление.

Вижте летни гуми 2
Вижте летни гуми

Летни гуми от набора на марката Maxxis

Maxxis е една от най-значимите и успешни марки в интернационален аспект . Още от формирането си през 1967 година, компанията се развива перманентно в тон с най-иновативните технологии и моди на пазара, за да осигури спокойствието и безопасността на шофьорите. Разнородните модели  летни гуми на Maxxis съдържат разнородни свойства и приоритети . Част от летните гуми са със специфична структура , която ги прави изключително дълготрайни , и имат относително дълготраен живот, даже и при неравномерно износване . При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите улеи и раменните повърхности увеличават сцепението при сняг и кал. Същестуват и летни гуми с удобен каркас, които отпимизират контрола и сигурността на пресечен терен.

Разнообразие от летни гуми 3
Разнообразие от летни гуми

Специалистите от Летни гуми ООД сме тук за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме на линия, за да ви представим редица подбрани избори, и то на достъпни цени, също така и предимството по най-удобния и достъпен начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки един от автомобилните ни сервизи, разположени на територията на цяла България .

Летни гуми от избора на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те включват големи цеви за оттегляне на водата и улеи по раменните плоскости за странично отстраняване на водата. Този вид летни гуми съдържа допълнително висок скоростен индекс и развита трайност на вътрешната конструкция , като гарантира запас от защитеност при драматични условия .

Летни гуми SYRON – спомагателни привилегии

Не можем да не обърнем внимание и на наличието на още множество достойнства на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обширни водни улуци , които обезпечават спокойствието Ви при вече упоменатия аквапланинг; наклонени , кълбовидни раменни повърхности, които се засягат незабележимо от пътната лента и с помощта на които се прецизира движението и се редуцира вероятността от някакво голямо деформиране ; модерната сликова смес, която прецизира шофирането на мокра и суха настилка; ефикасен дизайн, посредством който се извършва умерено разположение на напора при завой и права, което обаче от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-отмерено . Летните гуми на компанията SYRON състоят се от други любопитни и значими свойства . Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-задоволително сцепление в изненадващи обстоятелства; системата, която редуцира деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при стандартно претоварване и внезапно спиране – това са все неща, които вкупом с изведените по-рано такива, правят предложителя на въпросните летни гуми изключително съревнователен и висококачествен , което от своя страна е предпоставката да си съперничи резултатно с най-влиятелните компании в сектора като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава респект и обстоятелството , че при изработката на летните гуми на SYRON се употребяват доста по-фини материали, което свежда тежестта на летните гуми до минималното . Това дава шанс за по-масивен пробег и по-намален разход на гориво.

Информация за летни гуми 4
Информация за летни гуми

Като за финал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на фирмата за нашата страна и ви предоставаме редица първокачествени и достъпни възможности! Повярвайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен предложенията ни за летни гуми обърнете внимание на :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Намерете най-добрите оферти за летни гуми 5
Намерете най-добрите оферти за летни гуми
Невероятни летни гуми 6
Невероятни летни гуми
Вижте летни гуми 7
Вижте летни гуми
Разнообразие от летни гуми 8
Разнообразие от летни гуми
Вижте каталога ни с летни гуми 9
Вижте каталога ни с летни гуми

Първостепенната значимост на летните гуми
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни неща относно създателя Dunlop
Летни гуми SYRON – видове
Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми от избора на SYRON – BlueTech
Летни гуми от набора на марката Maxxis
Специалистите от Летни гуми ООД сме тук за Вас
Летни гуми от избора на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми SYRON – спомагателни привилегии
Като за финал

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *