Какво трябва да знаем за различните видове автогуми съобразно вашите потребности

Какво трябва да знаем за различните видове автогуми съобразно вашите потребности

Автогумите несъмнено са сред съществено важните съставни части за вашия автомобил. Вашите автогуми са в основата за реализирането на максимално улеснение и свобода по време на движението на автомобила , и гарантирането на защитата от опасности , спрямо автогумите, както на шофьора , така и на всички околни . За да постигнете тези очаквания обаче, е необходимо да заложите на подходящите автогуми. В следващите редове ще разгърнем пред вас причинните фактори, които е добре да се разгледат под внимание при избора им . В допълнение, ще ви предоставим няколко изгодни напътствия отнасящи се до следходните дейности по монтаж , така че всичко да протече по със сигурност най-добрия и положителен начин за вас.

Бързо получаване

– доставката на поръчаните артикули от сайта ни във всички случаи се реализира веднага в рамките на идващият работен ден. Случайно ако точният тип гуми се е изчерпал в склада ни и е наложително тогава да се внесе от Германия, времето е до 10 работни дни.

Разновидности на автогуми – роля и предназначение

Всяко време от годината си има индивидуални особености свързани с климата и метеорологичните условия навън . И качествата на автогумите е необходимо безупречно да пасват на точно определените природни условия. Съобразно заради тази причина на пазара се произвеждат зимни и летни автогуми. Всеки тип от двата е предназначен да отговори на моментното състояние и обстановка на пътя . Естествено можете да намерите и универсални автогуми, които до дадена степен въплъщават качествата на зимните и летните гуми . Нека да видим по кое точно се различават един от друг споменатите видове.

Нашият каталог с  автогуми 1
Нашият каталог с автогуми

Ниски стойности

– в интернет страницата пред вас ще се разгърнат автогуми на изключително ниски и подходящи за клиента цени. Експертите ни през цялото време следят тенденциите на българския пазар в в този дух , за да обещае задоволителна изгода за доверените ни клиенти .

Съвети след съставянето на монтажа на автогумите

след прикачване – след слагането на гумите , обръщайте внимание редовно да следите състоянието на автогумите. Следете за очевидни разлики в налягането им, външни неравности , неизправности и сходни може би непредвещаващи сигурност знаци . Ако се изправите пред подобни, бързо се заемете с проблема , за да си осигурите безопасните мерки .

Зимни варианти автогуми

– те са пригодени да гарантират стандартното превозване на автомобила в тежки зимни обстоятелства, често имащи фактори като мокри шосета , снежни навявания и замръзнали участъци . Имайки предвид тези обстоятелства имат каучукова консистенция, имаща необходимата гъвкавина при ниски температурни градуси и подсигуряваща доброто сцепление с пътната настилка. Зимните автогуми най-често се монтират през октомври или ноември и се подменят пролетно време, когато със сигурност знаем , че студът и валежите са вече свършили .

Най-добрите оферти за автогуми 2
Най-добрите оферти за автогуми

Високо качество

– много доброто ниво на автогумите и не само, изпълващи в каталога на сайта ни, е сигурно . Разнообразие разновидности се закупуват направо от Германия и съответстват на най-новите Евро стандарти за безопасност и безопасност при придвижване .

Вие сте на ход да се запознаете с разновидностите ни на автогуми

Помогнете си с списъка на сайта ни и се спрете най-подходящите автогуми за наличното ви превозно средство ! Разгледайте и всички наши предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Намерете автогуми 3
Намерете автогуми
Изключително добри автогуми 4
Изключително добри автогуми
Изключително качествени автогуми 5
Изключително качествени автогуми
Вижте каталога ни с автогуми 6
Вижте каталога ни с автогуми
Видове автогуми 7
Видове автогуми
Намерете автогуми 8
Намерете автогуми
Изключително добри автогуми 9
Изключително добри автогуми

Бързо получаване
Разновидности на автогуми – роля и предназначение
Ниски стойности
Съвети след съставянето на монтажа на автогумите
Зимни варианти автогуми
Високо качество
Вие сте на ход да се запознаете с разновидностите ни на автогуми

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *