На практика за какво служат мотофрезите?

На практика за какво служат мотофрезите?

Мотофрези наричани още мотокултиватори са земеделски машини , които се използват за разрохкване на вече изорана почва. Този процес е познат също като фрезоване употребявайки го на практика останалите големи буци се надробяват на много по-малки парчета . Сега мотофрези са употребявани едновременно в големи земеделски полета, така и в домашни градини и дворове . По-нататък в абзаците на информационния текст ще обобщим най-същностното за тяхната класификация и специалните предназначения на индивидуалните групи от тази категория уреди . Като прибавка, ще бъдат представени съществените фактори , които е добре да се имат под внимание при избора на точните и подходящи мотофрези.

Разновидности мотофрези според ширината на работа

Използвайки работната ширина като условие , ще можете да получите представа дори по-точно и ясно каква мотофреза е удачна за спецификите и вашите изисквания . На база на тази идея се разграничават три групи мотофрези – малки, средни и големи. Разгледайте информация относно качествата и отличителните характеристики на всяка една от посочените групи мотофрези:

Заповядайте при нас за да ви бъде предоставен обширен избор на мотофрези

В Мотофрези ООД можете да правите избор измежду редица марки и модели мотофрези. Тук влизат големи, средни и големи , такива с електрически двигател или пък с двигател с вътрешно горене. Широката и разнообразна палитра от мотофрези, изложени в Мотофрези ООД, ще ви позволи да откриете най-точния и удачен артикул за вашите нужди и изисквания.

Скоростна доставка на поръчаните – мотофрези

Спедицията на мотофрези и каквито и да е било други уреди от брошурата на Мотофрези ООД са откроени с достатъчно коректност и темпо . Често осъществяването се извършва във времето на 1 работен ден. Точно за мотофрезите би било добре в началото да се договорите за разходите по куриерската услуга , поради причината, че тя е възможно да бъде ненужно голяма за доставки до малки населени места, до които куриерите нямат регулярни посещения. По-скоро ви препоръчваме да поискате доставката да бъде до офис на куриер, откъдето да я потърсите . Различието в цената би могло да се окаже доста голяма.

Видове мотофрези 1
Видове мотофрези

Възползвайте се изготвените оферти за промоции на мотофрези

В Мотофрези ООД през цялото време са изготвени промоции и намаления за уреди от разнообразни категории. В случай, че следите често тези възможности и намаления, сто процента ще имате възможност да намерите добра и надеждна мотофреза на доста изгодна за вас цена.

Предпоставки преди да пристъпите към избор на мотофреза

Съществуват няколко главни етапа , на които е нужно да се отдели внимание търсейки уред от категория „Мотофреза“. Между нужните фактори са ширината на земеделската територия, която ще се обработва , разбира се и варианта за инвентар към продукта . Прочетете необходимата ви база знания имаща връзка с тези характеристики:

– големина на третираната земя – на практика територията на земеделската местност е едно от първоначалните подробности , които се вземат предвид при подбора на мотофреза. Неизбежно е значимо дали ще ползвате мотофрезата само в двора на къщата и своята градини или пък тя ви е потребна и за още по-сериозни като площ земеделски участъци . В първоначалния случай имате опцията да си позволите да посочите мотофреза имаща по-лека мощност и работна ширина, докато във вторият наложително уредът да се определя като от по-високите категории . Често по-големите мотофрези умеят напълно ефикасно и с ефективност да вършат дейността на малките такива, обаче обратният вариант е труден за постигане.

– разполагане с инвентар – наличието на инвентар към мотофрезата е следващ елемент , на който е хубаво да обърнете внимание . Принципно малките мотофрези и такива с електрически двигател не са пригодни за добавен прикачен инвентар, а имат ограничения най-вече в разрохкването на земята. Ако желаете към вашата нова мотофреза да прикачвате плуг за оране, ремарке и т.н., посочете модел , който би могъл да ви осигури подобна опция. Това са по-мощните мотофрези или мотоблоци. Проверете дали към въпросния модел може да се добавя инвентар.

– брой скорости – и не на последно място , броят скорости, които притежава уредът, също е от съществено значение за резултата на работата ви с него. В случай, че ще се нуждаете от мотофрезата за доста различни дейности , то ви даваме съвет да заложите на уред с повече скорости. Бавните скорости ще ви позволят например да правите бразденето по-прецизно , както и да транспортирате земеделската си реколта.

Намерете мотофрези 2
Намерете мотофрези

В кои моменти да предпочетем мотофрези – работещи с двигател с вътрешно горене

Повечето машини , функциониращи чрез двигател с вътрешно горене, пък биха били подходящи за по-обширни обработваеми терени . Липсата на захранващ кабел при тях довежда и до премахване на границите в пространството отнасящи се към тяхното функциониране . В случай, че предпочетете мотофрезa с двигател с вътрешно горене, имате шанс за слагане на прибавен инвентар, като например помпа за пръскане, плуг, браздир, картофовадачи и т.н.

Нашият каталог с  мотофрези 3
Нашият каталог с мотофрези

Основания да изберете новия модел мотофреза от Мотофрези ООД?

Пазаруването в Мотофрези ООД ще ви донесе доста плюсове както по отношение стандарта и цената на мотофрезата, така и свързано с доставката й. Тук ще ви разкажем накратко за изложените дотук преимущества .

Изберете от нашите мотофрези 4
Изберете от нашите мотофрези

Мотофрези и различни идеи за работа по градината

Сега е вашият шанс да потърсите и другите части в магазина ни като:

резачки
винтоверт
ъглошлайф
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Качествени мотофрези 5
Качествени мотофрези
Оферти за  мотофрези 6
Оферти за мотофрези
Голямо разнообразие от мотофрези 7
Голямо разнообразие от мотофрези
Изберете нашите  мотофрези 8
Изберете нашите мотофрези
Голямо разнообразие от мотофрези 9
Голямо разнообразие от мотофрези
Изключително качествени мотофрези 10
Изключително качествени мотофрези

Разновидности мотофрези според ширината на работа
Заповядайте при нас за да ви бъде предоставен обширен избор на мотофрези
Възползвайте се изготвените оферти за промоции на мотофрези
Предпоставки преди да пристъпите към избор на мотофреза
В кои моменти да предпочетем мотофрези – работещи с двигател с вътрешно горене
Основания да изберете новия модел мотофреза от Мотофрези ООД?
Мотофрези и различни идеи за работа по градината

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *