НЕКА РАЗБЕРЕМ ДОКОЛКО РАЗБИРАМЕ ОТ ДНЕШНИТЕ СМАРТФОНИ?

НЕКА РАЗБЕРЕМ ДОКОЛКО РАЗБИРАМЕ ОТ ДНЕШНИТЕ СМАРТФОНИ?

Способни ли сме повечето от нас , да преминем през нашия делничен и съвременен ден, без смартфони? Изчистен отговор на този въпрос задава световната статистика на общият брой клиенти на смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Числото на клиентите които използват смартфони със сигурност расте от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., предначертават експертите . В момента малко повече от 36% от населението на планетата употребяват смартфони, сравнение с 2011 г., когато този дял е само 10. И това не е случайно , съществуват фактори за тяхната популярност.

# КОМПОНЕНТА, КОИТО ПРОВОКИРАТ ПРОГРЕСИРАЩИЯ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

поддържане на комуникация с индивидуална или работна посока ;

употребяването на множество видове приложения за виртуално пазаруване или резервации;

съхранение на разтърсващи спомени или ситуации;

слушането на музика , от смартфона, ни изпълва с енергия , сила и положителни вибрации.

ИЗКУСТВО ОТ ЦВЯТ ИЗОБИЛВАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Относно дисплея на смартфоните от огромно значение е вида на цвета и яркостта, а не просто разделителната им способност. Ако обърнете внимание , колко ярък е панела, това ще е показател и за наситеността на нюансите – AMOLED панелите изпреварват LSD, по тези критерии . Преднината на последните модели смартфони е, че те разполагат с висок, динамичен диапазон – HDR, показващ дори повече нюанси .

Видове смартфони 1
Видове смартфони

КАКВА РОЛЯ ИЗПЪЛНЯВА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Съществуват две основни операционни системи при смартфоните – Android и iOS. Ако искате лесно да управлявате телефона си и да получавате най-иновативните актуализации на вашият софтуер, iOS е добър избор. Ако ви е необходима, по-голяма сигурност и индивидуалност, Android ще ви гарантира това.

ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ПОСОЧИМ КОЙ Е ПОДХОДЯЩИЯТ СМАРТФОН?

Богатият асортимент от смартфони в продажба , със сигурност има опция да ни подведе, ето защо е добре ако можем поверим доверие на доказала се компания в бранша , точно като ООД. Излагаме най-важните съвети , които експертите от ООД дават . Основни съображения за купуване на новия ви смартфон:

КАКВО СЕ НАЛАГА ДА ИМАМЕ ПРЕДВИД ЗА ЖИВОТА НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН

Не избирайте смартфон, с батерия, траеща с батерия, която издържа под 10 часа. Във виртуалната страница на ООД, бихте могли прегледате статия от смартфони, ефективно изпробвани за дълготраен „живот“. Ето как ще си дадете сметка , кое устройство ще ви създаде сигурност и спокойствие – зареждате един път , за няколко дни.

Изключително добри смартфони 2
Изключително добри смартфони

ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ПАЗИМ НАШИЯ СМАРТФОН?

Има някои базови неща, които бихте могли и задължително трябва да вземете под око , след като ви се иска да запазите новия си смартфон и той да ви бъде от полза повече на ниво и за продължителен интервал от време.

ПОДБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Изберете вашият смартфон, според точният размер на екрана. Може би за вас е от важност ползването на телефона с една ръка или просто мислите , че по-малкият екран приляга на вашия стил, по-скоро посочите такъв с големина между 4,6 и 5 инча. Но ако го използвате по-скоро за гледане на филми , концерти или развлекателни игри, то по-пълноценен би бил екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

ДОБРИ НАСТАВЛЕНИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ГРИЖАТА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

Когато го купите, открийте калъф, пасващ идеално на вашият смартфон – това ще осигури протекция от удари или вероятно изпускане върху неговия дисплей. Дизайна, също има значение , подберете калъф, съответстващ на точно по вкуса ви и с него ви е комфортно , след като смартфона е в ръката ви;

Протектора, естествено е потребна част от поддържането на смартфона – той предпазва екрана от драскане и понякога от леки напръсквания с течност ;

Внимавайте , предпазвайте смартфона си от вода. Ако евентуално , попадне по-голяма капка или го полеете , моментално извадете батерията, за да може за час да изсъхне и чак след това я поставете обратно .

Един път в месеца трябва да бъде осъществен цял цикъл на заряд на батерията на смартфона. Тоест за смартфона ви е нужно зареждане на 100% следва да оставите батерията да бъде разредена изцяло , стигайки до 0 и сам да изключи . Така ще съхраните живота на батерията по-дълго ;

Пазете смартфона си чист – честото зачистване , ще направи екрана красота за вас и в следствие на което ще има още по-добър вид . За тази цел не се доверявайте на хартия, а просто лека кърпичка, в обратна ситуация , може да стане нежелано надраскване на екрана;

Прибирайте смартфона си, всеки ден на едно и също място, когато сте навън. Пазарувайки в магазин или друга обществена сграда, внимавайте при кратко оставяне , някой е възможно да ви го вземе или открадне. Поради този факт , не забравяйте да използвате FindMyPhone или идентичната функция, ако бъде загубен или откраднат.

Качествени смартфони 3
Качествени смартфони

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПРЕЦЕНЗА ЗА RAM ПАМЕТТА, НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не без значение е , RAM паметта е основен критерий при смартфоните, за да имате колкото ви е необходимо mp3, игри, снимки и клипчета. 32GB е разумна стойност, на фона на това че последните писъци разновидности смартфони имат 64GB.

Разгледайте смартфони 4
Разгледайте смартфони

МЯСТОТО ЗА ПОДБИРАНЕ НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НЕОБХОДИМИТЕ ЗА ТЯХ АКСЕСОАРИ

Посетете сайта на ООД и харесайте смартфона, вписващ се с стила ви на живот и необходимости. Практичен, удобен и с завладяващ дизайн е вашият смартфон, с него се чувствате себе си . Запознайте се още с разделите в сайта ни запълнени с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Разнообразие от смартфони 5
Разнообразие от смартфони
Вижте смартфони 6
Вижте смартфони
Разнообразие от смартфони 7
Разнообразие от смартфони
Типове смартфони 8
Типове смартфони
Информация за смартфони 9
Информация за смартфони
Вижте нашите смартфони 10
Вижте нашите смартфони
Разнообразие от смартфони 11
Разнообразие от смартфони

ИЗКУСТВО ОТ ЦВЯТ ИЗОБИЛВАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАКВА РОЛЯ ИЗПЪЛНЯВА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ
ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ПОСОЧИМ КОЙ Е ПОДХОДЯЩИЯТ СМАРТФОН?
КАКВО СЕ НАЛАГА ДА ИМАМЕ ПРЕДВИД ЗА ЖИВОТА НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН
ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ПАЗИМ НАШИЯ СМАРТФОН?
ПОДБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
ДОБРИ НАСТАВЛЕНИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ГРИЖАТА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПРЕЦЕНЗА ЗА RAM ПАМЕТТА, НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
МЯСТОТО ЗА ПОДБИРАНЕ НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НЕОБХОДИМИТЕ ЗА ТЯХ АКСЕСОАРИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *