Разновидности интериорни бои и особеностите им

Разновидности интериорни бои и особеностите им

При покупката на интериорни бои и измислянето на единна концепция, първо е нужно прецизно да проучите пазара и какви по-точно интериорни бои са достъпни на пазара. Дали стените ви да бъдат сияйни с металически оттенъци , да бъдат сатенено меки , провокативни наситени пастели или пък приличащи на венецианска мазилка, всичко това е свързано с интериорните бои. Направете си план кой вид стени желаете . Вътрешният дизайн е баланс от творчеството грижа за развитие на комфортни среди за живот. По начина, по който хората се развиват , израстват и преобразяват така и постройките , в които пребивават изпитват наложителност периодично от нещо свежо , в течение с модните тенденции. Първият ход в пресъздаването на помещенията е намирането на нов цвят интериорни бои за повърхностите . Без изключения това би бил не просто най- изменящия метод , а и базата за планиране на свеж интериорен дизайн. Хубаво е да осъзнавате , че освен невероятните производителни идеи и квалифицираното изпълнение на плана от огромна значимост е и вида на материала . Capbg вече пет години внася на българския пазар италиански бояджийски материали , с доказано име и качество. Стоките им се намират в голям брой вериги магазини за ремонтни дейности на територията на България , а през изминалите две години продажбите им нарастват двойно . Компанията е готова да ни предложи голям избор за всеки възможен тип постройка .

Сатенено изящество

Привлекателно решение за публични пространства, заведения и артистични среди са сатененият тип интериорни бои. Високото качество позволява творене на многобройни авангардни строителни решения . Чудесни за вътрешна и екстериорна употреба. С непреклонна устойчивост срещу атмосферните влияния , сатенените асортименти интериорни бои запазват своя луксозен и блестящ визуален изглед толкова колкото е нужно . Най-вече препоръчвани за публични места. Специалистите насочват към да се обърнете към професионалисти .

Невероятни интериорни бои 1
Невероятни интериорни бои

Нанасяне на боята . Начини на работа

Ако спрете своя избор на четка за поставянето на интериорни бои, е добре да се застраховате от възможността от зацапване . Поставянето на материал трябва да започва в горната част . Покрийте с найлон тавана и пода, за да не се зацапат . Пистолетът разбира се би бил практичен начин , най-често употребяван в интериорната визия на стари здания. Разстила багрилното вещество еднаква покривност , което обещава понижен разход на вещества . Необходимо е плътно покритие на нещата наоколо , заради това не се използва за боядисване на нови къщи и офиси .

Ефектни интериорни бои 2
Ефектни интериорни бои

Преди да започнем с нанасянето на интериорни бои

Преди да пристъпим към намазването на вече избрания от нас вид и цвят боя съветваме да направите грундиране. По този начин получавате върху повърхността една заравнена база за работа като изглажда неравностите . Осигурява равна поглъщаемост и по-удобно и икономично нанасяне на интериорна боя. Грундирането не допуска водата да се абсорбира в основата, точно поради тази причина се оказва от първостепенна важност за издръжливостта на стените. От голямо значение е освен изящество , ремонтите ни да ни дават сигурност . Грунда се намазва по цялата стенна плоскост. При сушене се чакат два – три часа. Готови сме да пристъпим към нанасянето на интериорни бои, когато основата е устойчива на драскане.

Измиващи се бои

Нова сродна идея , която ще намерите в Capbg са миещите продукти. Много добра покривателна способност и моментално съхнене я превръщат в лесна за машинна или ръчна техника на боядисване. Има излъчване на приветливост и дава завършващ замах на вида . Продуктът е подходящ за съчетание с всеки тип базови стени и съвместима за комбинация с други продукти , което би направило обстановката разнообразна .

Колко слоя боя ни трябват ?

По никакъв начин не може да бъде осъществено постигането на плътен цвят с нанасяне веднъж на боята. Във всеки случай е потребно второ или трето повторение за постигане на желания краен ефект. За по-тъмните нюанси два пъти са задоволителни , а за светлите три-четири. В случай че планът за интериора е личен, вие сте хората които идеално усещат как биха изглеждали добре пластовете материал.

Типове интериорни бои 3
Типове интериорни бои

Настроения в дизайна

Личните ни нагласи и характер стоят в основата както стила ни в живота, така и характера в интериора . Изискванията на типовете стени се нуждаят точните цветови нюанси . В дневната прекарваме основно време с с най-близкото си обкръжение. Свежите интериорни бои са изключително добри и купувани . Спалнята на децата често е с по-интересен визуален дизайн. Ярките и провокиращи тоналности привличат слънчевите лъчи в стаята, затова ако обожавате слънчевата светлина тези нюанси ще пасват безупречно във личната ви стая. Разбира се в стаите, където прекарваме нощта, обитаваме най-дълго време от денонощието. Затова се налага гамите да са в баланс с нашата същност . Червените гами най-точно се характеризират с огън , бодрост и динамика. Рядко използвани са за дом , използвани по-скоро за ремонт на клубни заведения . Виолетовото олицетворява мистика , страст и суеверност. Идеално пасваща интериорни бои за спални помещения, също и за спортни терени . Синият нюанс олицетворява доверие, точност и яснота . Зеленото се определя като майката Земя, растеж и здраве. Създава чувство за олекотеност и баланс. Идеална боя за дизайна на всекидневни , работни места , училищни сгради . Жълтите гами навяват веселие , обнадежденост , философия , положителни вибрации . Точно прилягащи на хора с приповдигнато настроение в страхотните наситени разновидности . Тъмните бежово кафяви бои създават класа и изисканост в създаването на интериора.

Разновидности интериорни бои 4
Разновидности интериорни бои

Какво още в Capbg

Не пропускайте шанса да прегледате асортиментите на марката за екстериорни бои за повърхности , които са способни да изградят цялостната представа за вашия ремонт . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Ефектни интериорни бои 5
Ефектни интериорни бои
Разновидности интериорни бои 6
Разновидности интериорни бои
Качествени интериорни бои 7
Качествени интериорни бои
Вижте нашите интериорни бои 8
Вижте нашите интериорни бои
Разновидности интериорни бои 9
Разновидности интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 10
Разнообразие от интериорни бои
Видове интериорни бои 11
Видове интериорни бои

Сатенено изящество
Нанасяне на боята . Начини на работа
Преди да започнем с нанасянето на интериорни бои
Измиващи се бои
Колко слоя боя ни трябват ?
Настроения в дизайна
Какво още в Capbg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *