Възобновяване на кожната покривка ,използвайки микронидлинг терапия

Възобновяване на кожната покривка ,използвайки микронидлинг терапия

Цялостното подобряване на вида на кожата вече е възможно при отсъствие на хирургична намеса – микронидлинг процедурите са тук за вас . микронидлинг процедурата е в най-малка степен проникващ метод за отстраняване на неправилни места и слабости от лицето , намалявайки показалите се фини щрихи и дълбоки неравности, давайки тласък на възобновителните реакции в кожната тъкан съживяване на създаването на колаген.

За какво трябва да сме информирани преди да изберем микронидлинг процедурата ?

Микронидлинг методологията трябва да се избягва при:

– носещи плод и активно кърмещи жени

– хора, боледуващи от заболявания на имунната система

– наранена кожна обвивка

Колко броя намеси се изискват и след колко време е налице резултат при микронидлинг?

Микронидлинг процедурата притежава реномето на една от най-издръжливите третирания на епидермиса и дермата . Нейното действие е възможно да се съхрани до една година . Отзвуците от микронидлинга са видими с невъоръжено око веднага след първоначалната терапевтична практика, като за максимално добри резултати предлагаме да се подложите на три-четири намеси ,съгласно здравния статус на вашия дерматологичен слой . Радиочестотната микронидлинг терапия с ООД би могла да се използва без да се взима под внимание сезона .

Времето, нужно за микронидлинг интервенцията е в порядъка на трийсет-четиридесет минути ,а непосредствено след нея ще стане възможно да се върнете безпроблемно към всекидневните си дейности .

Качествен микронидлинг 1
Качествен микронидлинг

За кого е подходяща микронидлинг намесата ?

Радиочестотната микронидлинг терапия с ООД реализира смайващи ефекти при, както изложихме по-горе, всеки тип кожа ,а освен това и се доказа като удачна при почти неограничен от възрастта етап . Прилага се при дири от младежко възпаление , процедиращо себумно образуване , изявени порести места , тънки вдълбани резки, петна и отпусната дерматологична повърхност. Посредством козметичната намеса се освежава състава на кожата , неравността се заглажда , а обвивката се запазва .

Каква е по своята същност ООД микронидлинг?

Впечатляващите отражения , които новаторската микронидлинг терапия – ООД достига , се случват поради съчетаното действие на машината , обединяващ микронидлинг с радиочестотно лъчение и LED лампи. ООД заличава меките вълни и резки по кожата , обозримо я прави мека и еластична и възстановява, пристяга разстоянията между порите ,като в същото време отстранява следите от младежко акне , активно гнойно възпаление и някои от видовете пигментни петна . Микронидлингът представлява извънболнична освежаваща терапевтична дейност , което е равносилно на това , че при нея не се осъществява намесата на скалпела ,както и съответните проблеми .

Намерете най-добрите оферти за микронидлинг 2
Намерете най-добрите оферти за микронидлинг

Как да предотвратим появата на странични действия след микронидлинга?

С приключването на работещата на високи честоти микронидлинг интервенция е необходимо да изпълнявате предписанията на вашия специалист по кожни заболявания , с цел да подсигурите най-добър резултат и освен това да предотвратите появата на неочаквани странични действия.

При неразумно третиране на кожния слой след микронидлинг е възможно да възникнат нежелани ефекти . За да не ги провокирате , ние от ООД даваме следните препоръки :

– Да се избягва употребата на силни измиващи изделия

– Да се избягва изпичането под агресивна слънчева светлина

– двадесет и четири часа след края на интервенцията да не се поставя грим и козметични продукти, освен в случай че вашият кожен лекар не ви е казал нещо различно

– Вечерните часове след манипулацията може да се влага в кожата само козметичен еликсир

– Да не се спортува в насрочения ден за намесата

– Да не се правят масажи , излагания под сгорещен въздух и пара до седмица след микронидлинга

– Има шанс в третираната местност да изникнат мехурчета , които ще се скрият до седмица след микронидлинг терапията

– Ако има нещо , което Ви създава безпокойство в период от два-три дни след приключването на процедурата и мислите , че е свързано с нея , моля, потърсете контакт с нас

Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 3
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг

Кои биват изненадващите следствия , които микронидлингът достига ?

– стягане на разширените пори

– затриване на печата на младежки пъпки

– отстраняване на фини вдлъбнатини и кривини

– редуциране на петната

– възвръщане на плътната текстура на кожата

– изравняване на цвета и блясъка

Какво е функционалното устройство на ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг се характеризира с влиянието на LED светлини в синьо и червено . Сините лъчи отстранява микробактерията , възбуждаща гнойните мехурчета при младежки обрив , докато едновременно с това червената светлина задейства клетъчните частици да образуват колагенова съставка , което подобрява състава и тена на кожата . С помощта на присъщия си минимално инвазивен метод , микронидлинг намесата не предизвиква обезпокояващ ефект .

Ползите от ООД микронидлинг

Радиочестотната микронидлинг практика е модерен начин за целокупно освежаване на кожата . Измежду най-значителните преимущества стои фактът , че се допуска да влезе в употреба не ограничено до недостатъците на лицевата фасада , но и за заличаване на белези в областта на тялото . Със съдействието на микронидлинг намесата дерматологичната тъкан в ареала на действие изглежда гъвкава, наситена с вода и здрава . Интервенцията бива краткотрайна, несъпътствана от неприятни изживявания и неизискваща възстановителни мерки . Областта се третира с упойване във вид на мека субстанция , която се нанася двадесет-тридесет минути по-рано от старта на микронидлинг третирането и подсигурява съществен комфорт .

Вземете микронидлинг 4
Вземете микронидлинг

Възползвайте се от микронидлинга! Веднага !

Заявете час за среща с дерматологичен експерт от ООД и разискайте с него всички онези теми , от които се интересувате . В някои ситуации контактът със специалист по дерматология е решаващ при извършването на решение за правилния път . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Повече за  микронидлинг 5
Повече за микронидлинг
Най-добрия микронидлинг 6
Най-добрия микронидлинг
Информация за микронидлинг 7
Информация за микронидлинг
Най-добрия микронидлинг 8
Най-добрия микронидлинг
Защо да изберем  микронидлинг 9
Защо да изберем микронидлинг
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 10
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг

За какво трябва да сме информирани преди да изберем микронидлинг процедурата ?
Колко броя намеси се изискват и след колко време е налице резултат при микронидлинг?
За кого е подходяща микронидлинг намесата ?
Каква е по своята същност ООД микронидлинг?
Как да предотвратим появата на странични действия след микронидлинга?
Кои биват изненадващите следствия , които микронидлингът достига ?
Какво е функционалното устройство на ООД микронидлинг?
Ползите от ООД микронидлинг
Възползвайте се от микронидлинга! Веднага !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *